Cuvée Madame Zéro – Sveriges första ljusrosa alkoholfria rosévin från Sydfrankrike

Den 28 juni lanserar Cuvée Madame ett alkoholfritt rosé, Cuvée Madame Zéro, i samband med Almedalens numera legendariska rosémingel.

Det laxrosa Cuvée Madame Zéro är ett torrt, friskt, fruktigt alkoholfritt rosévin från södra Frankrike gjord på druvan Grenache. Det bjuder på en uppfriskande bouquet av fräscha frukter och aromer av äpplen och persikor.

Vinet är framtaget av franska vinodlare med gedigen erfarenhet av vinproduktion i generationer. Genom att kombinera tradition och innovation inom vinframställning har detta exklusiva alkoholfria vin tagits fram lagom till sommarsemestern.

I över tio år har vi letat efter riktigt gott alkoholfritt alternativ och är nu stolta att äntligen få lansera Sveriges första ljusrosa alkoholfria rosévin från Sydfrankrike. Den alkoholfria trenden är snabbt växande och här för att stanna. Detta är ett perfekt alternativ för alla finsmakare som väljer bort alkoholhaltiga drycker, säger Philip Sane, VD Contemporary Wines.

Njut av Cuvée Madame Zéro precis som det är eller ackompanjerat av en härlig sallad i goda vänners sällskap. Passar även till sommarens grillrätter, vegetariska eller med skaldjur, fisk eller fågel. Serveras väl kylt vid ca 12–15 °C. Ett alkoholfritt rosévin att njuta av i alla tillfällen!

Produktinformation

Årgång: 2022

Alkoholhalt: 0,0%

Druvor: Grenache 100%

Cuvée Madame Zéro kan köpas med hemleverans från Delitea.se och återfinns i nuläget på flera restauranger så som American Express Loungerna på Arlanda, Strandvägen 56 KMK, Brasserie Elverket, Vinverket, La Giraffe, Kattholmen, Villa Soludden, m.fl.

Cuvée Madame har sedan tidigare bland annat rosévinerna Cuvée Madame och Petite Cuvée Madame i sin portfölj.

För mer information och varuprov vänligen kontakta:

Jessica Westh Jexell, produktansvarig på Contemporary Wines

Mobil: +46(0)76 866 11 89

Mail: jessica@contemporarywines.se

Share This Project