I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column][/vc_row]

Contemporary Wines är ett väletablerat vinhus som verkar främst på den svenska marknaden. Vi äger våra varumärken viket gör att vi kontrollerar hela värdekedjan från att välja ut de rätta vinerna, ta fram design till själva marknadsföringen och försäljningen. Allt för att erbjuda riktigt bra viner i snygg design till rimliga priser. Vår vision är att vara Sveriges mest uppskattade vinhus!

Styrelse

Enligt Bolagets bolagsordning ska styrelsen bestå av lägst fyra (4) och högst sex (6) ledamöter. Bolagets styrelsebestår för närvarande av fem (5) styrelseledamöter. Styrelseledamöterna är valda för tiden intill slutet av årsstäm-man 2022.

Rikard Lundborg, Styrelseordförande

Rikard Lundborg är utbildad civilingenjör vid Kungliga Tekniska Högskolan, och entreprenör med mångårigerfarenhet av lednings- och styrelsearbete i innovativa tillväxtföretag. Han har en operativ bakgrund som VD,marknadsdirektör och affärsutvecklare, och sitter sedan 2020 som styrelseordförande i Contemporary Wines. Somen av grundarna till Mackmyra Svensk Whisky hade Rikard ansvar för varumärket, kommunikationen och produktportföljen under åren 2000–2014, och var med när företaget gick från idé till notering.

rickard
1516319933297

Anna Klingspor, Styrelseledamot

Anna Klingspor är utbildad civilekonom vid Uppsala Universitet, och arbetar idag som managementkonsult medfokus på tillväxt, varumärken och digitalisering. Anna har mångårig erfarenhet från ledande befattningar i svensktnäringsliv och inom alkoholbranschen. Hon grundade bland annat varumärket Blossa Glögg och var dessutom först med att lansera minisnapsar som fick en betydande påverkan på det svenska snapssortimentet. Sedan ettantal år tillbaka arbetar Anna som rådgivare åt utvalda organisationer. Hon har varit styrelseledamot iContemporary Wines sedan 2017.

Johan Lundberg, Styrelseledamot

Johan Lundberg har en executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm, MBA i international strategy från National University of Singapore, och en masterutbildning vid Stockholms Universitet. Han är grundare och VD för venture capital-bolaget NFT Ventures med inriktning i fintech-branschen, och har mångårig erfarenhet avarbete med bolags- utveckling och strategiarbeten för tillväxtsatsande noterade bolag. Johan har varit styrelseledamot i Contemporary Wines sedan 2021.

johan
eva

Eva de Falck, Styrelseledamot

Eva de Falck har över 22 år av erfarenhet i ledande befattningar inom bank- och finanssektorn, bland annat somchefsjurist och medlem i koncernledningen i Swedbank. Hon har även varit chefsjurist för Region Stockholm ochHandelsbanken Finans, samt chef för Export och Projektfinansiering inom Handelsbanken. Eva har en juristexamen från Stockholms Universitet, och sitter sedan 2021 som oberoende styrelseledamot i ContemporaryWines. Hon har en tilltagen styrelseerfarenhet och har bland annat varit verksam som styrelseordförande på Ölands Bank och styrelseledamot i Sparbanken Rekarne.

Philip Sane, Styrelseledamot och grundare

Philip Sane är grundare och styrelseledamot i Contemporary Wines sedan starten 2011. Han är civilekonom medexamen från Saint Luis University i Madrid samt Bond University i Australien. Philip äger och driver den litteräraagenturen Lennart Sane Agency. Parallellt investerar han i onoterade bolag genom sitt egna bolag Sane Invest, och är bland annat delägare samt rådgivare åt ett bolag verksamt inom influencer marketing i Asien.

1582644371112

LEDANDE BEFATTNINGSHAVARE

1516837921453

Anna Andrée Jeppe, VD

Anna André Jeppe är verkställande direktör i Contemporary Wines sedan 2016 och har lång erfarenhet från vin-branschen. Hon har tidigare arbetat som nordisk marknadschef för det australiensiska vinbolaget Treasury WineEstates, och har genom olika roller under sina sju år på företaget arbetat med flera stora varumärken inom vin-branschen. Anna har dessförinnan arbetat som produktchef på det spanska vinbolaget Miguel Torres, och ärutbildad civilekonom med inriktning marknadsföring och organisation på Stockholms Universitet.

Bolagsstämma

Bolagsstämma Contemporary Wines Sweden AB (publ)

 

Revisor

Contemporay Wines har utsett Ernst & Young till revisorer. Franz Lindström är huvudrevisor. Franz Lindström är auktoriserad revisor.

Viktiga Datum

21 Maj - Årsstämma

12 Maj - Q1-rapport

IR Kontakt

Anna Andrée Jeppe, VD

+46 (0)766 399 711

anna@contemporarywines.se

2022-02-28

PlatshåkllkartextOptior sitios delique sequas cupti- an denimi, nimagnis etur sit ulloreruptur molendae qui dus mi, conetum est odit, odit re ea qui cullupt

2022-02-28

PlatshåkllkartextOptior sitios delique sequas cu- ptian denimi, nimagnis etur sit ulloreruptur mo- lendae qui dus mi, conetum est odit, odit re ea qui